✎ follower

Teratak Mimifara

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 9

Doraemon The Movie

Dah dua hari cuti aku dihabiskan dengan mendownload Doraemon The Movie.  Bukan senang nak cari malay version punya tapi alhamdulillah jumpa jugak akhirnya.  Yes !

Senarai cerita doraemon yang aku dah download :

  • Doraemon The Movie - Perjalanan Ke Barat
  • Doraemon The Movie - Kelahiran Jepun
  • Doraemon The Movie - Nobita and Tin-Plate Labyrinth
  • Doraemon The Movie - Manusia Burung
  • Doraemon The Movie - Nobita and The Great Giant Legend


Sekarang ni aku tengah nak cari ( download ) :

  • Doraemon The Movie - Nobita's the Night Before a Wedding
  • Doraemon The Movie - Istana Kejahatan Dalam Lautan
  • Doraemon The Movie - Tentera Robot
  • Doraemon The Movie - Nobita dan Anak angin
Nak ikutkan banyak lagi.  Tapi susah nak cari malay version kebanyakkan cakap bahasa jepun.  Kfineee nanti aku amik kursus jepun ye.

Apa-apa pun aku memang suka giler kartun Doraemon .

 

Siapa nak download Doraemon the movie boleh pergi SINI.  =)


dah baca??? Tinggalkanlah comment. Tengkayu =)

Comments
24 Comments

24 comments:

  1. suka tengok doraemon ye ? meh tgk sini : http://dyeshayapunya.blogspot.com/2012/02/rupa-doraemon-sebenar.html

    :)

    ReplyDelete
  2. wahhh ! minat citer doreman kamu yer.. :)

    ReplyDelete
  3. woaa bestnye. su pun suka sgt sgt doraemon. terima kasih jgk :D

    ReplyDelete
  4. cmnerr nx download/????...

    ReplyDelete
  5. xd dh kew ctew doreamon...uploadlh lg...

    ReplyDelete
  6. xd dh kew ctew doreamon...uploadlh lg...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Macam saya memang bila letak cusor kat video tu terus keluar download.

      Delete
  8. erm..
    nk tnye ade fb x?
    awk ade save cerita doraemon tu dlm lektop awk x?

    ReplyDelete
  9. erm...
    awk ade fb x?
    n awk ade save x cerita doraemon ni kat leptop awk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada, ni http://www.facebook.com/miminurfarahin.hassan

      mestilah ada sebab minat gila doraemon hehe
      kenape ye ??

      Delete
  10. http://doraemon-movieku.blogspot.com/2011/09/download-doraemon-movie-lengkap-dan.html

    ReplyDelete
  11. nak tnye, kt mane awk download citer doraemon perjalanan ke barat, bg link plzzzz TQ

    ReplyDelete
  12. cari dan download di sini yang awak tak download lagi tu http://animemalay.net/category/doraemon/doraemon-movie/

    ReplyDelete
  13. hye mimifara...sya nk tanya cikit.... kat mna bole sy dpt cita doraemon movie versi mlay

    ReplyDelete
  14. siri Doraemon Petualangan Nobita di Dasar Laut...sersi malay kat mana nk ad....

    ReplyDelete
  15. petualangan di dasar laut ad x....versi malay...

    ReplyDelete
  16. thxx a lot... i love it so much! ade dlam laptop ke? bleh jdkan rar file x... then upload to mediafire, pls!!!

    ReplyDelete

  17. Doraemon The Movie - Nobita's the Night Before a Wedding mana???

    ReplyDelete
  18. Ada dlm 19 Doraemon The Movies Malay Dub kat sini ----> http://nadiaperry.blogspot.com/p/doraemon-movie.html

    ReplyDelete
  19. saya sekarang baru ada 17 movie doraemon bahasa melayu.. nie sedang nak cari yang lain.

    ReplyDelete
  20. sekarang saya baru ada 17 movie doraemon . nie tak cukup lagi nak lemkap semua movie doraemon
    Doraemon Movie - Nobita and the Wind Wizard [Malay Dub]
    Doraemon movie _ nobita and the legend of the sun king ( bahasa melayu )
    Doraemon Movie- Nobita and Tin Plate Labyrinth [malay dub]_2
    Doraemon Movie Nobita's Great Adventure Into The Underworld MalayDub]
    Doraemon The Movie (1988)- Perjalanan ke barat (Malay Dub)
    Doraemon The Movie (1990)- Nobita dan Planet Haiwan
    doraemon the movie (1991)- dorabian nights
    Doraemon The Movie (1992)- Nobita dan Negara Awan (Malay Dub)
    Doraemon The Movie (1999)- Pengembaraan di Angkasa Lepas (Malay Dub)
    Doraemon The Movie (2002)- Nobita Dan Kerajaan Robot (Malay Dub)
    Doraemon The Movie (2010)- Nobita dan Perang Ikan Duyung dan Laut (Malay Dub)
    Doraemon The Movie- Nobita dan Tentera Robot (1986) [Malay Dub]
    Doraemon The Movie Nobita's Dinosaur Malay Version
    yang nie je sy dpt igt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow ! Banyaknya, dulu saya rajin cari nak wat koleksi, tapi sejak kerja ni cam dh x sempat dah.

      Delete