✎ follower

Susah Senang Sama Sama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickersborder="0" height="80" src="img src="http://davf.daisypath.com/pywip8.png" width="450" / />

Tuesday, December 15

Tutorial 1 Shawl Heavy Chiffon

Hai ! Ada banyak lagi Tutorial dari kami LaFille yang bakal kami kongsikan. Kali ni saya nak share gaya shawl yang selalu saya pakai.


Di tengah itu saya.

Nak tahu ?  Jom kita terjah video ini. Khas untuk LaFilleHzBuddyz !



video



Selamat mencuba ! Sekiranya ada sebarang pertanyaan bolehlah pm saya atau pun tinggalkan komen anda.








dah baca??? Tinggalkanlah comment. Tengkayu =)

Tuesday, December 8

Heavy Chiffon Shawl Murah RM18





 
Measurement: 1.8m x 0.7m


Harga sangat berpatutan. 


1 - RM18
3 - RM50

Tidak berapa jarang.


Shawl 4 bucu hujungnya.

Stok tersangat limited. 


Free Postage except SS.


Dijamin jahitan tepi cantik dan high quality.

 

Jenis shawl yang sangat selesa untuk dipakai dan boleh digayakan dengan bermacam-macam style. 


Jenis shawl yang kami selalu pakai, apabila kami puas hati memakainya, barulah kami akan kongsi bersama. Semestinya berpuas hati ! InSyaAllah.


Nantikan tutorial tutorial shawl dari kami. 


Boleh layari INSTAGRAM .

Sesiapa berminat sila pm.


Dan mungkin ada warna shawl yang anda teringin sangat miliki, sila komen or bagitahu, kami akan usahakan.


dah baca??? Tinggalkanlah comment. Tengkayu =)

Monday, December 7

Perasmian LaFille HZ





Dengan Lafaz Bismillahirrahmanirrahim bersertakan Ayat 1000 Dinar, maka terasminya Bisnes Online LaFille HZ. 

Nama LaFille HZ ini dipilih sempena nama mak ayah kami. 

LaFille bermaksud : The Girl / The Daughter
HZ : Hassan Sabri & Zaliha Mohamad

Salah satu kelebihan mengamalkan Ayat 1000 Dinar ialad memperoleh rezeki dan InSyaAllah segala urusan berjalan dengan lancar. Dan itu jugalah yang kami harapkan.




Kami percaya setiap orang ada rezeki masing masing, sebanyak mana usaha yang kita lakukan, banyak tu jugalah yang kita akan dapat. Yang penting ikhlas.

Nantikan Tutorial shawl dan Heavy Chiffon Shawl. Kami sangat teliti dalam memilih jenis shawl terutamanya dari segi jahitan tepi dan qualiti kain. Bagi kami apa yang kami suka pakai, itu yang akan kami kongsikan dengan harga yang sangat berpatutan dan paling penting FREE postage untuk Semenanjung Malaysia kecuali Sabah Sarawak. Almaklum lah tak cukup bajet nanti hehe. InSyaAllah sekiranya ada rezeki lebih, kami akan berikan cute pin shawl or tudung kepada yang beli lebih dari RM50. Berbaloi bukan ? Jadi jom ramai ramai serbu sementara stok masih ada. ;)

Itu sahaja pengenalan dari kami LaFille HZ. 

Terima kasih.



dah baca??? Tinggalkanlah comment. Tengkayu =)